Werkervaring en opleiding

Met passie voor professioneel mensenwerk, gevestigd als HBO opgeleid Stress-counsellor
Ik heb met veel plezier bij verschillende grote bedrijven in de zakelijke dienstverlening (bank/verzekeringsbranche) gewerkt en op dit gebied interne opleidingen gedaan.

Na deze periode heb ik een opleiding en werk gedaan voor mijn eigen beauty- en nagelsalon (in 2008 mee gestopt) hierna ben ik opgeleid tot HBO Stress-counsellor en sinds feb. 2017 aangevuld met het HBO register opleiding PSBK volgens Plato. Met veel plezier en kennis ben ik nu werkzaam in mijn eigen praktijk.

Dat is precies waar mijn echte passie ligt. Namelijk vanuit een positief perspectief, mensen die met een tijdelijk levensprobleem kampen, te helpen aan inzichten in hun problemen en het begrijpen van hun gevoelens. Hen helpen om effectief hun problemen te leren oplossen en ermee te leren omgaan.

Om up to date te blijven in mijn vakgebied zal ik mij blijven bijscholen zodat ik optimaal mijn beroep kan uitoefenen.

Veel van mijn cliënten zijn vrouw en kampen vaak naast problemen op het werk met persoonlijke problemen in het vrouw zijn. Een issue dat niet direct in verband gebracht wordt met psychische gesteldheid en fysiek goed kunnen functioneren.

 

Mijn kennis heb ik in 2016 uitgebreid met de opleiding Medische basiskennis hormonale veranderingen bij de vrouw, bij Care for Women en afgerond met een certificaat.

Ik wil graag vrouwen beter kunnen begeleiden die door hormonale veranderingen, emotionele en fysieke problemen ervaren. Klachten waar ze soms geen raad mee weten en waardoor ze in de knoop komen te zitten met zichzelf. Het gaat hier om vrouwen in alle leeftijdsfasen. Van menstruatie problemen en ongesteld zijn, tot (ongewenst) zwangerschap, tot overgang.

Je bent van harte welkom met alle je hulpvragen op dit gebied.

Verder zien dan je kunt kijken