info@counsellingconsult.nl
+31 (0)6 4207 6796

Een wereld van mogelijkheden voor me open

Testimonial van Marija D.

Communiceren & vertrouwen winnen

“Ik ben blij dat ik bij Daniela terecht kwam voor stress counselling. De emotionele wirwar en de stress die ik had toen ik daar kwam was erg groot, ik wist niet waar ik moest beginnen. Niemand geloofde meer in mij zelfs ikzelf bijna niet. Daniela liet me inzien waar mijn gedrag en emoties vandaan kwamen. Toen ging een wereld van mogelijkheden voor me open en wist ik het ineens. Zij heeft me geleerd hoe en met me geoefend om gesprekken met mensen aan te gaan en hun vertrouwen terug te winnen. Ik sta nu sterker in mijn schoenen en kan zelf mijn problemen oplossen.

Ik ben Daniela enorm dankbaar voor haar geduld, eerlijkheid en af en toe “streng zijn “ voor mij om me bij de les te houden, de ademhaling oefeningen die mij rust geven en het leren mediteren om even volledig voor mijzelf te zijn.”