info@counsellingconsult.nl
+31 (0)6 4207 6796

Gratis Counseling of Coaching gesprek

1 gesprek per persoon van 14 t/m 21 -3

Gratis Counseling of Coaching gesprek – Stress, Werk, Vitaliteit, Leefstijl gesprek

Hoewel stress een normaal verschijnsel is en het in bepaalde hoeveelheden zelfs gezond is kampen veel vrouwen en mannen met stress (situaties) en daarmee ook met gevoelens van onvrede. Veel mensen zijn moe ongeacht of de stress in privésferen wordt veroorzaakt of in combinatie met je werk.

Te veel Stress kan je ziek maken dat is algemeen bekend. Burn-out en overspannenheid zijn momenteel een zeer besproken onderwerp. Bij burn-out voel je je totaal uitgeput en ben je vaak somber. Sommige mensen zijn bore-out. Dit heeft vooral met routinewerk en verveling te maken en heeft vaak een negatieve uitwerking op je zelfvertrouwen. Het gevolg daarvan is stress.

Stress heeft invloed op je gemoed, vitaliteit, leefstijl en motivatie en kan je dagelijkse functioneren belemmeren. Om verlichting en herstel te brengen in je situatie dien je iets te veranderen. Vaak zijn we naar buiten gericht i.p.v. naar onszelf en daarom is het lastig om in te zien wat je precies nodig hebt om verandering daadwerkelijk in te brengen in je situatie.

Zit jij in een stressvolle situatie waardoor je fysieke-en of psychische klachten ervaart en voel je je beperkt in je functioneren?

Herken jij je in bijvoorbeeld: communicatie problematiek (verstoring), werk-relatie-problematiek, persoonlijk verlies, moeite met assertief zijn, scheiding, vitaliteit vermindering of zelfs wanneer je met pensioen (moet) gaat en je er tegenop ziet.

Heeft jouw stresservaring met je werk of een privé situatie te maken en kom je er zelf niet uit?

Wil je eens met een neutraal professional sparren om te kijken welke mogelijkheden je hebt voor herstel en verandering, zodat je stress kan reduceren en daarmee kan omgaan?

Van 14 tot en met 21 maart aanstaande geef ik (op werkdagen) Gratis Counseling en Coaching consulten van 1 uur per persoon.

Het doel is om vanuit een ander perspectief samen naar jouw stress en onvrede of verdriet te kijken. Zo kan je ontdekken welke kwaliteiten je al bezit die je kan inzetten om stress weer de baas te zijn.

Jouw voordeel is:

  • je krijgt inzicht in je probleem vanuit een ander perspectief bekeken
  • je krijgt oprecht en eerlijk advies en tips die praktisch in te zetten zijn
  • we schetsen samen jouw mogelijkheden zodat je beperking achterwege gelaten kan worden

Ik geef je eerlijke feedback van wat ik waarneem aan knelpunten n.a.v de coach vraag die je hebt. Er is geen sprake van oordeel of veroordelen.

Jouw investering in jezelf is 1 uurtje van je tijd.

Resultaat van speeddate coaching: bewustwording en zelfs groei, want soms heb je alleen een duwtje in de rug nodig om er iets moois te maken i.p.v. stress te blijven ervaren.

Deelnemen aan een gratis consult? Meld je hieronder aan voor een afspraak.

maak een afpraak >