Mijn profiel

Positief & oprecht
Welkom op mijn persoonlijke pagina, aangenaam kennis met je te maken.

Ik ben Daniela Petkovski afkomstig uit Macedonië en ik woon sinds 1991 in Nederland. Ben getrouwd met Jovan en moeder van twee kanjers van kinderen.

Ik voel me bevoorrecht van dichtbij te mogen meemaken hoe de mens gevormd wordt, mede door zijn omgeving en hoe mooi en bijzonder het is, om het gehele groei- en ontwikkelingsproces van een kind mee te maken. 

Mijn beroep als stress counsellor heb ik niet zomaar gekozen. Ik heb veel levens en werk ervaring mogen opbouwen, waarin steeds een ding naar voren kwam waar mijn interesse naar uit ging. Namelijk het gedrag en emoties van mensen. Hoe help je iemand zijn emoties te erkennen zodat zijn/haar vervelende gevoelens verdwijnen en een verdrietig of gestrest persoon weer in balans kan komen. Steeds kreeg ik te maken met mensen die persoonlijke emotionele ervaringen aan mij vertelden en zich gehoord en gesteund voelden door mij.

Mijn HBO opleiding stress counselling en later PSBK -Plato normen alsmede andere bijscholingen, hebben mij veel inzicht en antwoorden gegeven betreffende de menselijke gedachten, emoties, gevoelens en gedrag.

In mijn praktijk begeleid ik met oprechte interesse mensen die met stress problematiek kampen en zelf geen mogelijkheden meer zien voor positieve verandering van hun situatie. Ik maak mensen bewust van hun eigen denkpatronen, onverwerkte-onuitgesproken emoties, gevoelens en gedrag die daaruit vloeit.

Na enkele gesprekken zie ik mensen opbloeien en ineens wel mogelijkheden zien voor verandering van hun stress situatie. Dat geeft mij voldoening.

Gedreven door menselijk gedrag & gevoel


Positief & oprecht zijn een van mijn kernwaarden

Van nature ben ik heel positief en oprecht in mijn medemens geïnteresseerd. Ik wil graag positiviteit overbrengen op anderen.

Al van kinds af aan ben ik geïnteresseerd in het menselijk gedrag dat gestuurd wordt vanuit onze gedachtengang en gevoelens. Dat verklaart ook mijn uiteindelijke beroepskeuze. 

Kernwaarden van waaruit ik werk zijn: open en transparante houding, met aandacht luisteren naar de client, open communicatie, respectvol naar de ander toe, altijd eerlijk en oprecht. Mijn grootste missie is om mijn clienten zo effectief mogelijk te helpen naar positieve verandering bij hen zelf en in hun leven. Mensen leren om vanuit het positieve in het leven te staan en bevorderen van hun geloof in het eigen kunnen is mijn doel.


Genieten en ervaren

Ik hou van de natuur met al haar schoonheid en harmonie, ben gek op zachte, heldere kleuren,  houd van (verre) reizen en nieuwe mensen ontmoeten.

Daarnaast heb ik een affiniteit aromatherapie wat ik soms ook toepas in mijn begeleiding, als ondersteuning bij onder andere stress en bij traumatische ervaringen. De positieve effecten van dit natuurlijke goed heb ik zelf mogen ervaren na een hoogenergetisch trauma dat ik heb meegemaakt.

Ondanks bepaalde tegenslagen en een traumatische ervaring in 2009 die ons leven op de kop zette, blijf ik positief in alles wat ik doe en probeer ten volle te genieten. 

Werkervaring en opleiding

Van de verzekeringsbranche naar mijn eigen beauty- en nagelsalon, tot waar ik nu sta; met passie mijn vak als Stress-counsellor uitoefenen om mensen te helpen naar een minder gestrest leven.

MEER LEZEN

Visie

In mijn visie is het ervaren van problemen en stress een signaal dat we stil moeten gaan staan bij het geen dat ons belemmert om verder te groeien als mens. Om te overdenken wat goed gaat en wat beter moet opdat we ons weer gelukkig kunnen voelen. 

MEER LEZEN

Trauma ervaringsdeskundige

In 2009 is ons gezin getroffen door een ernstig auto ongeluk. Ons vreugdevolle leven veranderde in pijn, verdriet en therapieën.

MEER LEZEN

Verder zien dan je kunt kijken