info@counsellingconsult.nl
+31 (0)6 4207 6796

Nieuw in Apeldoorn

Counselling Consult Praktijk voor psychosociale hulp en begeleiding

Nieuw in Apeldoorn: Counselling Consult Praktijk voor psychosociale hulp en begeleiding

Per 1 september a.s. open ik, Daniela Petkovski, mijn nieuwe praktijk voor stress counselling aan de Prins Willem Alexanderlaan 705 in Apeldoorn.

Stress Counselling is een effectieve kortdurende vorm van psychosociale hulp en begeleiding bij stress gerelateerde problematiek. Door verschillende methoden die ik gebruik is counselling geschikt voor iedereen die moeite heeft of niet kan omgaan met een bepaald probleem. Daarnaast help en begeleid ik vrouwen in alle leeftijden die zowel psychische als fysieke problemen ervaren tijdens de hormonale veranderingsfasen in hun leven vanaf de menarche tot en met de (post) menopauze.

De nadruk ligt op de gevoelens van de cliënt in situaties waarin hij/zij geen mogelijkheden ziet om zelf zijn/haar probleem op te lossen.

Voorbeelden hiervan zijn onder andere;
– relatieproblemen
– problemen in familieverbanden
– angst, werkgerelateerde overbelasting
– leerproblemen
– trauma
– verlies enzovoort.

In bovenstaande situaties worden er vaak psychische en of fysieke klachten ontwikkeld, komen mensen vast te zitten in hun eigen gevoelswereld en kunnen zij in een negatieve spiraal belanden.
Er kunnen fysieke stress symptomen gaan ontwikkelen die overgaan in psychische ballast en soms ziekte, zoals (lichamelijke) oververmoeidheid, depressieve gevoelens, hoofdpijn, ongecontroleerd verdriet, vage pijnen en bij vrouwen vaak klachten vanuit het vrouw zijn.

Mijn praktijk

In mijn praktijk, waarin een rustige en veilige sfeer te vinden is, help en begeleid ik mensen met een gezonde, stabiele psychische basis die met een tijdelijk levensprobleem te maken hebben. Mensen die oprecht begrip en onvoorwaardelijke hulp nodig hebben bij gevoelens die voortvloeien uit hun probleem en dit probleem blijvend op willen lossen.

Specifiek voor vrouwen heb ik mijn kennis uitgebreid met de medische basisopleiding hormonale veranderingen bij de vrouw en werk in dit verband samen met Care For Women. Meer info hierover is te vinden op mijn website.

Ik ben register counsellor, lid van de branchevereniging ABvC en ben gebonden aan een etnische code. Daarnaast heb ik geheimhoudingsplicht wat betekent dat alles wat mijn cliënten mij vertellen, niet met een derde gedeeld of besproken wordt. Ook wanneer een ander, zoals een werkgever de kosten betaalt.

Benieuwd naar wat stress counselling voor jou kan betekenen?
Kom vrijblijvend kennismaken. Een kennismakingsgesprek duurt 30 minuten en is kosteloos.