+31 (0)6 4207 6796

Online-counselling

Begeleiding vanaf de locatie die jou het beste uitkomt
Je zoekt professionele hulp omdat je met een stressprobleem kampt en begeleiding nodig hebt om van je stressprobleem af te komen.

Je vindt het een te grote stap om naar de praktijk te komen voor een stress probleem die je ervaart en er niet zelf uit kan komen. Dan is er de mogelijkheid om online-counselling van mij te krijgen via Microsoft Teams en e-mail. Online counselling werkt niet anders dan wanneer je in de praktijk begeleiding krijgt. 

Het verschil is dat je het gesprek kan voeren waar het jou uitkomt, mits je een internetverbinding hebt. 

Net als in de praktijk krijg je online persoonlijke aandacht, begeleiding en ondersteuning om je probleem in korte tijd op te lossen. Daarnaast krijg je praktische handvatten hoe je weer in balans te komen zowel psychisch als fysiek.

Heb je na een online sessie nog vragen of wil je nog iets kwijt wat je vergeten was tijdens het gesprek, dan kan je dat via e-mail aan mij doorgeven.

Ik reageer meestal dezelfde dag en zal je zowel tips, advies als huiswerk en oefeningen mailen. In tegenstelling tot een fysieke sessie (face to face) waarin je tijdens de sessie tips en advies krijgt naast huiswerk opdrachten, krijgt je dus alle feedback via mail.

Hetzelfde geldt ook voor mij. Als ik nog iets ben vergeten te vragen of te zeggen, dan zal ik jou mailen. Zo kan je namelijk nalezen wat er gezegd is, wat je wilde vragen of waar je advies over wilt krijgen.

Na elke sessie krijg je via de mail een digitale factuur van mij. Deze dien je binnen 8 dagen aan mij te betalen. Deze digitale factuur kan je gebruiken om te declareren bij je zorgverzekeraar wanneer je aanvullend verzekerd bent voor de ziektekosten, of wanneer je gebruik maakt van bijv. Persoonsgebonden budget om te declareren bij de WMO van de gemeente.

Het is de bedoeling om op het afgesproken tijdstip aanwezig te zijn. Ben je dat niet, dan wordt de voor jou gereserveerde tijd alsnog in rekening gebracht.

Goed om te weten

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de sessies wanneer je aanvullend verzekerd bent. Omdat het vanuit de aanvullende verzekering vergoed wordt, betaal je geen eigen risico. Je dient zelf bij je zorgverzekeraar te informeren hoe je aanvullend verzekerd bent.

Benieuwd naar hoe een counselling traject je kan helpen bij het omgaan met stress en het oplossen van je probleem? Maak vrijblijvend een afspraak.

maak een afspraak >

Werkwijze

Je meldt je aan door een mail naar mij te sturen via pagina contact op mijn website. Beschrijf in het kort bij welk stressprobleem je hulp en begeleiding wilt en hoe lang het al speelt. Mijn website is beveiligd en jouw gegevens komen veilig bij mij aan. Laat je naam en telefoonnummer achter, ik kan je dan bellen om een afspraak met je te maken. Wanneer ik je bel voor een afspraak leg ik ook uit hoe een counselling traject verloopt en welke gegevens ik nodig heb voor dossiervorming.

Microsoft Teams & E-mail:

Allereerst, je hebt zelf je e-mailadres en internetverbinding op een (mobiel) apparaat nodig. Teamas installeren heb je niet nodig. Je krijgt vooraf een link van mij waarmee je direct in de online omgeving komt en we kunnen starten.

Voorafgaand aan elk gesprek kan je via e-mail jouw hulpvraag aan mij voorleggen en die kunnen we dan tijdens het gesprek bespreken. We spreken eerst een tijdstip af en op dit tijdstip zoek ik dan contact met je op via Teams op de telefoonnummer dat je hebt opgegeven.

Via Teams zullen we de afgesproken sessies, of wel gesprekken, voeren betreffende jouw stressprobleem waarvoor je je hebt aangemeld. Een gesprek duurt 1 uur tot max. 1,5 uur.

Je krijgt van mij altijd feedback en advies via de mail.

Online counselling en coaching ook op zaterdag