+31 (0)6 4207 6796

Online-counselling

Begeleiding vanaf de locatie die jou het beste uitkomt
Online counseling is even effectief als de begeleiding in de praktijk en kan ingezet worden om je te helpen bij het elimineren van stress en het oplossen van je probleem.

Net als in de praktijk krijg je online persoonlijke aandacht, begeleiding en ondersteuning tijdens een sessie en in overleg feedback per e-mail. Daarnaast krijg je praktische handvatten hoe je weer in balans kan komen zowel psychisch als fysiek.

Werkwijze

Allereerst heb je een goede internetverbinding nodig. Online counselling vindt plaats via Microsoft Teams. Je krijgt van mij één dag van te voren per e-mail een link als uitnodiging voor de sessie. Door op de link te klikken kom je direct binnen bij Teams en zal ik jou toelaten tot het gesprek. Je hoeft Teams niet te installeren.

Heb je na een online sessie nog vragen of wil je nog iets kwijt wat je vergeten was tijdens het gesprek, dan kan je dat via e-mail aan mij doorgeven. Ik reageer meestal dezelfde dag en zal je zowel tips, advies als huiswerk en oefeningen mailen. Hetzelfde geldt ook voor mij. Als ik nog iets ben vergeten te vragen of te zeggen, dan zal ik jou mailen. Zo kan je namelijk nalezen wat er gezegd is over wat je wilde vragen of waar je advies over wilt krijgen.

Betaling en vergoeding counseling sessies

Na elke sessie krijg je per e-mail een digitale factuur van mij. Deze dien je binnen 8 dagen aan mij te betalen. Deze digitale factuur kan je gebruiken om te declareren bij je zorgverzekeraar wanneer je aanvullend verzekerd bent voor de ziektekosten.

Het is de bedoeling om op het afgesproken tijdstip aanwezig te zijn. Ben je dat niet, dan wordt de voor jou gereserveerde tijd alsnog in rekening gebracht.

Wil jij je stress probleem oplossen en je klachten verminderen? 
maak een afspraak >

Online counselling kan ingezet worden als begeleiding bij:

Relatie problemen 

Rouw of verlies

Werkstress

Persoonlijke ontwikkeling

HSP zijn

Communicatie problemen

Assertiviteit leren

Goed om te weten

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de sessies wanneer je aanvullend verzekerd bent. Omdat het vanuit de aanvullende verzekering vergoed wordt, betaal je geen eigen risico. Je dient zelf bij je zorgverzekeraar te informeren hoe je aanvullend verzekerd bent.

Nu Online counselling ook op zaterdag