+31 (0)6 4207 6796

Online-counselling

Begeleiding vanaf de locatie die jou het beste uitkomt
Je zoekt professionele hulp omdat je met een stressprobleem kampt en begeleiding nodig hebt om van je stressprobleem af te komen.

Daarvoor kan je het beste een vrijblijvende afspraak maken, bij mij in de praktijk, om kennis te maken en samen te bekijken wat de oorzaak is dat je dit probleem ervaart. Van daaruit kunnen we afspraken maken voor een eventueel traject.

Wanneer je het een te grote stap vindt om naar de praktijk te komen is er ook de mogelijkheid om online-counselling van mij te krijgen via Skype en e-mail. Online counselling werkt niet anders dan wanneer je in de praktijk begeleiding krijgt. Het verschil is dat je het gesprek kan voeren waar het jou uitkomt, mits je een internetverbinding hebt. 

Net als in de praktijk krijg je online persoonlijke aandacht, begeleiding en ondersteuning om je probleem in korte tijd op te lossen. Daarnaast wordt je ondersteund om weer in balans te komen zowel psychisch als fysiek.

Heb je na een online sessie nog vragen of wil je nog iets kwijt wat je vergeten was tijdens het gesprek, dan kan je dat via e-mail aan mij doorgeven.

Ik reageer meestal dezelfde dag en zal je zowel tips, advies als huiswerk en oefeningen mailen. Je krijgt dus feedback. Hetzelfde geldt dan ook voor mij, als ik nog iets ben vergeten te vragen of te zeggen, dan zal ik jou mailen. Zo kan je namelijk nalezen wat er gezegd is en wat je wilde vragen of advies over wil krijgen.

Na elk gesprek of sessie krijg je via de mail een digitale factuur van mij. Deze dien je binnen 8 dagen aan mij te betalen. Deze digitale factuur kan je gebruiken om te declareren bij je zorgverzekeraar wanneer je aanvullend verzekerd bent voor de ziektekosten, of wanneer je gebruik maakt van bijv. Persoonsgebonden budget om te declareren bij de WMO van de gemeente.

Het is de bedoeling om op het afgesproken tijdstip aanwezig te zijn. Ben je dat niet, dan wordt de voor jou gereserveerde tijd alsnog in rekening gebracht.

Goed om te weten

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de gesprekken wanneer je aanvullend verzekerd bent. Omdat het vanuit de aanvullende verzekering vergoed wordt, betaal je geen eigen risico. Je dient zelf bij je zorgverzekeraar te informeren hoe je aanvullend verzekerd bent.

Benieuwd naar hoe een counselling traject kan helpen bij omgaan met stress en oplossen van een probleem? Maak vrijblijvend een afspraak.

maak een afspraak >

Werkwijze

Je meldt je aan via het contactformulier op mijn website. Beschrijf in het kort bij welk stressprobleem je hulp en begeleiding wilt en hoe lang het al speelt. Mijn website is beveiligd en jouw gegevens komen veilig bij mij aan. Laat je naam en telefoonnummer achter, ik kan je dan bellen om een afspraak met je te maken. Wanneer ik je bel voor een afspraak leg ik ook uit hoe een counselling traject verloopt en welke gegevens ik nodig heb voor dossiervorming.

Skype & E-mail:

Allereerst, je hebt zelf een Skype adres nodig en internetverbinding op een (mobiel) apparaat.

Voorafgaand aan elk gesprek kan je via e-mail jouw hulpvraag aan mij voorleggen en die kunnen we dan tijdens het gesprek bespreken. We spreken eerst een tijdstip af en op dit tijdstip zoek ik dan contact met je op via het Skype adres dat je hebt opgegeven.

Via Skype zullen we de afgesproken sessies, of wel gesprekken, voeren betreffende jouw stressprobleem waarvoor je je hebt aangemeld. Een gesprek duurt 1 uur tot max. 1,5 uur.

Wanneer de stap naar de praktijk te groot is, of je niet in de gelegenheid bent om de praktijk te bezoeken.