+31 (0)6 4207 6796

Stress-counselling voor werknemers

Motivatie en inspiratie om de juiste stappen te zetten naar een verbeterde werksituatie
Zit jij om welke reden dan ook vast in je werk en dreigt je psychisch welzijn te verzwakken of ontwikkel je fysieke klachten, dan is het goed om stil te staan bij je eigen gevoelens in deze situatie.

Kom je er zelf niet uit of zie je geen mogelijkheden voor een oplossing, maar loopt je frustratie wel op, maak dan vrijblijvend een afspraak bij Counselling Consult.

Ik kan je helpen om anders naar je probleem te kijken en je begeleiden in het vinden van een passende oplossing voor jouw situatie. Er zijn altijd mogelijkheden te creëren om je vitaliteit en plezier in het werk en of privé leven terug te krijgen, als je bereid bent om iets aan je situatie te veranderen.

Ik geloof dat wanneer iemand kan inzien dat doordat hij/zij in dezelfde patronen blijft zitten en de stress daardoor hoger wordt, verandering en vooruitgang wel mogelijk is.

Met mijn aanpak kan ik je aan inzichten helpen die jou duidelijkheid geven in je probleem en ik zal je motiveren en inspireren om de juiste stappen te zetten naar een verbeterde werksituatie. Je zal merken dat je tot groei en ontwikkeling komt.

maak een  afspraak >

Voor meer informatie kijk ook onder wanneer helpt counselling >

Ik kan je helpen en begeleiden bij:

  • werkgerelateerde stress en vitaliteitsvermindering
  • re-integratie
  • wanneer je moeite hebt met het stellen en aangeven van je eigen grenzen
  • wanneer je geen motivatie (meer) hebt om je werk met plezier te doen
  • tegen burn out aan loopt of depressieve klachten ervaart
  • wanneer je thuissituatie van invloed is op je werk

Vitaal & weer met plezier aan het werk