+31 (0)6 4207 6796

Tarieven

Investeren in je eigen welzijn is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven
Kennismakingsgesprek

Duur: 30 minuten
Tarief: kosteloos

Intakegesprek

Duur: 90 minuten
Tarief: € 95 

Vervolg gesprek

Duur: 60 minuten
Tarief: € 75

Gezamenlijk gesprek (bij relatie-counselling)

Duur: 60 minuten
Tarief: € 140

Aanvullende informatie

Aan het begin van elk traject word samen met de client een inschatting gemaakt van de lengte van het traject. Over het algemeen zijn er, inclusief het intakegesprek, 5 tot 7 gesprekken nodig. Bij complexere hulpvragen zijn vaak tussen 10 en 15 gesprekken nodig om tot blijvende resultaten te komen.

Informatie bedrijven >

Online Counselling
Intakegesprek

Duur: 90 minuten
Tarief: € 85 

Vervolg gesprek

Duur: 60 minuten
Tarief: € 65

Bij eventuele uitloop worden de kosten naar rato berekend. In uitzonderlijke gevallen kunnen de tarieven aangepast worden. 

Alle bedragen zijn vrij van BTW

De hierboven genoemde prijzen zijn voor particulieren. Voor bedrijven gelden andere tarieven, deze zijn excl. BTW en op aanvraag.

BETALING
Je betaalt per pin direct na elk gesprek. Hierna ontvang je een factuur voor je eigen administratie. Deze kan je eventueel gebruiken voor declaratie bij je zorgverzekeraar.

Goed om te weten: Counselling wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering mits je deze hebt afgesloten. Dat betekend dat je geen eigen risico betaalt. 

VERGOEDING
Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de gesprekken, afhankelijk van of en hoe je aanvullend verzekerd bent. Counselling valt onder alternatieve geneeswijzen. Vooraf informeren bij je eigen zorgverzekeraar welke kosten gedekt zijn voorkomt dat je straks voor verrassingen en teleurstelling komt te staan. Deze verantwoordelijkheid ligt bij jezelf.


Noot over de afspraken met cliënten

Per afspraak is er een tijd voor je gereserveerd. Bij niet tijdig verschijnen op het afgesproken tijdstip en in geval je verhindert bent maar niet min. 24 uur van tevoren de afspraak hebt geannuleerd, wordt de voor jou gereserveerde tijd bij je in rekening gebracht.

Op alle mijn diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. 

Maak een afspraak>